I. BETALINGER:

1. Netbutik Rollkork.dk tilbyder følgende former for betaling:

- betaling medkreditkort VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro gennemført af firmaet eCard S.A. Den kommission til at foretage betalinger er omfattet af butikken.

- via systemet PayPal, og kommissionen for betalingen betales af kunden.

II. LEVERING

1. Den købte vare leverer vi over hele landet gennem kurertjeneste GLS eller en anden ifølge den på siden af butikken givne tarif af gebyrer.

- de grundlæggende omkostninger er 6,99 Euro

- omkostninger af pakken 2-30kg er de grundlæggende omkostninger + 22,21 Euro

- hver efterfølgende multipla af 30 kg er yderligere 14,60 Euro.

2. Den købte vare vil leveres under adressen anført på bestillingsformularen. Kunden er forpligtet til at oplyse butikken af eventuelle ændringer, som påvirker gennemførelsen af aftalen, især ændringer i adresseoplysninger nødvendige for levering af forsendelser, samt ændringer i kontakt e-mail-adresse og telefonnummer under stringens af konsekvenser af leveringen af breve eller e-mails sendt til adresser ikke opdateret.

                

3. I henhold til forsikringen af forsendelser bedes du tjekke pakken i overværelse af kurer NØDVENDIGT I DAG AF DENS LEVERING. I tilfælde af eventuelle skader, bedes du skrive ned en skade protokol, hvorpå skal mærkes hvordan pakken (klistermærker advarsel glas, top, to papper, de pap afstandstykkereller bobleplast) blev indpakket, på grundlag af, vi vil kræve erstatning fra speditør.


Bedes du modtage pakken, du tager billeder af de beskadigede elementer og du sende os de STRAKS sammen med den skade protokol på e-mail:

info@rollkork.dk på dette grundlag, vil du blive sendt alle de elementer, der er blevet beskadiget.

Hvis en kurer på nogen grund vil ikke give sit samtykke til at kontrollere den eller vil ikke ønske at vente, indtil indholdet er kontrolleret, så tøv ikke med at skrive ned hans navn og nummer og informere os om dette faktum.

I TILFÆLDE AF MANGLENDE DISSE REGLER, VIL KLAGERBLIVE TAGET I BETRAGTNING, MEN OMKOSTNINGER AF DE NYE ELEMENTER SAMT FORSENDELSEOMKOSTNINGER LIGGER HOS KØBEREN.

4. Efter bekræftelse af modtagelse af varen overgår ejendomsretten og enhver risiko, der er forbundet med ejendomsret og anvendelse, og især risikoen for tab eller skade til køberen.

5. Leveringstiden er op til 3 arbejdsdage. Butikken forbeholder sig ret til at ændre leveringsdatoen af årsager uden for vores kontrol. Hvis kunden bestiller varer, der samler på forskellige tidspunkter, den bestillingsperiode forlænget indtil modtagelsen af den endelige ordre på produktet.

6. Alle forsendelser er omhyggeligt pakket og forsikret mod skader og forsvinden.

III. TILBAGEGIVELSER

1. Af varen bestilles i vores butikkan fratrædes uden begrundelse inden for 10 dage fra leveringsdatoen. Varen vil kun blive modtaget, hvis kunden sender det i den originale, ikke beskadigede emballage, med hele indholdet, og produktet vil ikke blive beskadiget og vil bære ingen spor af brug.      

2. Til den tilbagegivende forsendelse skal tilføjes originalen af erklæring om tilbagetrækning fra en aftale vedrørende fjernsalg. Til erklæringen skal tilføjesoriginalen afen købsbevis (kvittering eller faktura). Hvis du ikke tilføjer købsbeviset, vil tilbagegivelserne ikke blive modtaget. Kunden skal også give præcise oplysninger af køberen, sammen med nummeret på den bankkonto, der skal overføres penge på.

3. Hvis til de købte varer blev tilføjet freebies, skal køberen give de tilbage sammen med den købte vare.

4. Butikken garantier tilbagegivelsen af den produkt værdi.

5. Tilbagegivelsen af pengene vil ske meden overførsel på bankkonto konto inden for 10 arbejdsdage.

6. Tilbagegivelsen vil ikke underligger leveringsomkostningerne.

7. Tilbagegivelsen af varen betales kun af kunden.

8. Kunden forpligter sig til at beskytte varenimod skaderne under transporten.

9. Butikken modtager ikke C.O.D. returforsendelser.

10. I tilfælde af kortbetalinger, vil pengene blive returneret til kortkontoen.

IV. GARANTIER OG KLAGER

1. Alle varer tilgængelige i butikken er omfattet af fremstillers garanti.

2. Ansvar for skader, der skyldes ukorrekt funktion af de produkter, der anvendes i overensstemmelse med deres anvisninger er begrænset til vilkårene i garanti, ydes af fremstilleren eller distributøren af produktet.

3. Forbrug afprodukterne er kun defineret i deres brugervejledning, butik vil ikke være i alle tilfælde ansvarlig for enhver person for de særlige, indirekte eller følgeskader afholdt på grund af forkert brug af de gennem os tilbudte produkter.

4. Garantiperioden af hvert produkt er givet i beskrivelsen på butikkens hjemmeside eller er tilføjet til produktet garantibevis. Nærmere vilkår for garantien er specificeret i garantitrykket udstedt af garanten. Hvis i æsken du ikke vil finde garantibeviset, dets funktion opfylder, i henhold til loven, købsbevis - kvitteringen eller moms fakturaen.

5. I tilfælde af at der er påvist manglende overensstemmelse af varen med aftalen, køberen har ret til at returnere varen. Køberen er forpligtet til straks at informere forhandleren omslutter en detaljeret beskrivelse af manglende overensstemmelse af varen med aftalen. Køberen har ret til at underrette sælgeren om manglende overensstemmelse inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen. Senere, hans ret udløber.      

6. Eventuelle klager over fejl lavet transaktioner som følge af uvidenhed eller manglende overholdelse af vilkåret, vil ikke blive taget i betragtning.

7. Køberen indgiver eventuelle klager, der omfatter defekter som følge af årsager, der ligger i de købte varer med forbehold af overholdelsen af principperne om korrekt brug af de angivne i garantibeviset varer og instruktioner til installation og brug på den skriftlig vej, på en klageformular. Hvis klagen vedrører varen, som blev beskadiget under transporten, der er nødvendigt at skrive ned skadenprotokolen med kureren. Klagerne kan indgives via e-mail på info@rollkork.dk.

8. Den tilbagegivende vare skal have denoriginaleemballage og indeholde alle elementer.Til varen skal tilføjes købsbeviset.