Vilkår for anvendelse af butikken Rollkork.dk

 

  1. Online butikken Rollkork.dk gjører mulig at foretage indkøb via internettet i overensstemmelse med dette vilkår.
  2. Kunden af butikken er en person, som har oprettetden elektroniske konto i systemet af butikken. Kunden erklærer, atde af hun/han angivne oplysninger er korrekte. Desuden tilbehører kontoen af kunden til butikken og den kan fjernesuden at give en grund.
  3. Oplysningerne angivet af kunden er gemt af butikken i en database og bruges kun til behov af butikken og overføres til en kurertjeneste for at udføre forsendelsen. Kunden har fuld adgang til hendes/hansoplysninger, hun/han kan ændre deeller anmode om fjernelse af de til enhver tid. De detaljerede regler for opbevaring af personoplysninger befinder sig i et særskilt dokument.  
  4. Bestillingen i butikken placerer kunden ved at tilføje produkter til vognen, og udfylde den passende formular og acceptere vilkåret samt at vælge en betalingsmetode.
  5. Butikken tilbyder de følgende betalingsmetoder:
  • - betaling medkreditkort VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro gennemført af firmaet eCard S.A. Den kommission til at foretage betalinger er omfattet af butikken.
  • - via systemet PayPal, og kommissionen for betalingen betales af kunden.

Forsendelserne udføres gennem kurertjensten Grupa General Logistics Systems B.V (GLS Group).  Leveringsomkostningerne afhænger af vægten af pakken:

  • - de grundlæggende omkostninger er 6,99 Euro
  • - omkostninger af pakken 2-30kg er de grundlæggende omkostninger + 22,21 Euro
  • - hver efterfølgende multipla af 30 kg er yderligere 14,60 Euro.

Det nærmere vilkår for bestillingerne, tilbagegivelser og reklamationer befinder sig i et særskilt dokument. Butikken forbeholder sig ret til at ændre priser og et produktilbud. Butikken forbeholder sig ret til at ændre dette vilkår. Alle børsnoterede produkter og navne bruges kun til identifikationsmål og kan være de registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Billeder, der anvendes i online-butikken er ejendommen af Rollkork.dk eller firmaer, fremstiller, der er leverandører af varernetilbydes i butikken og må ikke kopieres og anvendes til kommercielle formål uden forudgående samtykke indhentes fra deres ejer.