Velkommen på siden Rollkork.dk . Firmaet Rollkork beskæftiger sig med omfattende salg og distribution af varer, hvilken fremstilling  korkbruges til. Vi beskæftiger sig med fremstillingen af varer på forskellige typer, lavet af f.eks. korkplader, men vi samtidig importerer den væggekork. Tak det er vores priser kendetegnet med konkurrenceevne, ved at samtidig opretholde alle nødvendige normer samt standarder vedrørende f.eks. det kork underlag. Produkterne, som vi vil gerne tilbyde dig, kendetegnes ved en høj værdi for pengene.

Velkommen til at besøge hjemmesiden dedikeret til salg og distribution af produkter fremstillet af korken eller væggekorken. Vores firma har en fremragende omdømme på markedet i branchen og det stadig tiltrækker nye kunder. Vi har en bredde række af varer, som vi kan indbefatte blandt andet: den væggekork, det kork underlag, korkruller, de kork underlag, korkplader, de flaske propper, de kork strimler, den selvklæbende kork i en rulle og i plader samt mange andre produkter, som du kan findes oplysninger om på vores hjemmeside.

På det marked er firmaet Rollkork blandt branchen forbundet med produkter fremstillet af kork en leder. Vi nærmer hver kunde individuell. Vi forsøger at imødekomme alle forventninger og vi fortsætter med at udvikle vores kapaciteter udvider antallet af produkter til rådighed. Nu har vi i vores tilbud: korkplader, det kork underlag under paneler, den vægge- og den selvklæbende kork, korkruller, barken af egetræ, de kork underlag mv. Produkter, som vi kan tilbyde dig, er kendetegnet med den høje kvalitet og den overkommelige pris.