Den kork mosaik

MZKKOR

Ny vare

Den kork mosai

Flere detaljer

39,33 kr inkl. moms

Produkt information

Længde300mm
Bredde300mm
Tykkelse6mm

Yderligere information

Den kork mosaik er et naturlige arkitektoniske materiale, lavet af et biprodukt i fremstilling af de vin propper. Korkplader er hånd lagt i ark, som bildere den kork mosaik, nem at montere på gulve og vægge.

Den kork mosaik kan monteres ved hjælp af det traditionelle klæbestof til fliser, af den færdige gips, tilgængelig i hver konstruktionsforretningen. Efter monteringen af mosaiken på gulvet, anbefales at bruge polyurethan lak (eller farvet til gulvet), for at stærke og beskytte overfladen af koren imod snavs.

Korken har mange fordele: den er varm, soft, den har en perfekt isolering, den er antistatisk og antibakterielle, og vigtigst den er en vedvarende materiale, sikker for vores planet og vores sundhed. Mosaiken er nemt at rengøre, holdbare og modstandigsdygtige, resistente og flammehæmmende.


Den kan anvendes i badeværelset – under gulvet og væggen; under brusen; saunaer; på lystbåde og i alle apterings- og tjenesterum.

Denne materiale egnet sig til anvendelse i fugtige rum og sikker en høj modstandsdygtighed til at glide.

Vi har den kork mosaik i en naturlig nuance, tak det kan den males i alle farver ved brug af de vandbaserede farver.


Mosaiken sælges i "stykker" 300mm x 300mm. Der anbefales at købe mindst 10-15% mere varer.


GØR DET SELV!Nem montering med hjælp af det ordentlige fleksible klæbestof til fliser. Overfladen skal være ren og jævn, efter påføringen skal lakeres – beskyttes med lak til træ. Før påføringen bedes du fjerne de gamle fliser, svage beton, snavs og andre forureninger, der kan påvirke mosaiken, klæbning af korken.